Wilt u met korting ‘Hers en geens dur Diessen’ ?

Onlangs is weer een deel van de succesvolle serie ‘Hers en geens dur Diessen’ verschenen. Elke deeltje kent een gevarieerde, leesbare en rijk geïllustreerde inhoud. In de loop der jaren is een breed scala aan onderwerpen behandeld. Vele daarvan zijn ook voor niet-Diessenaren zeer de moeite waard.
De delen 1 t/m 24 zijn te koop voor € 8,50 p/st. Deel 25 is te koop voor € 2.50
Als u meerdere exemplaren koopt van verschillende delen, kunnen wij u een leuke korting aanbieden.
Koopt u vijf boekjes of meer, dan kosten deze per stuk € 7,00. Koopt u tien boeken of meer, dan daalt de prijs zelfs naar € 6,00 per stuk en voor de hele serie deel 1 t/m 25 betaald u € 100.00 Voor deze aanbieding kunt u contact opnemen met Ad van Doormaal, Kerkstraat 15, 5087 BP Diessen, tel. 013 5042413 of info@fotostichtingdiessen.nl
of via ons bestellijst
"Fotostichting Diessen"