"Fotostichting Diessen"

Hallo Wil en alle andere fotostichting medewerkers,

Op de eerste plaats bedank voor de gezellige zondag middag. Petje af voor jullie stichting. Het is een hele klus geweest om deze klus te klaren, maar het is een geweldig mooi boek geworden ("Hers en Geens dur Diessen deel 24" (redaktie) dat mag ik wel zeggen! Ik heb het van a tot z gelezen en zelfs de laptop nog wel eens geraadpleegd als ik een bepaalde plek of wat anders niet thuis kon brengen. Ik was nog 4 jaar toen ik de Haghorst verliet, dus ik weet nog goed dat ik er woonde maar meer ook niet. Vroeger en zeker op die leeftijd was de wereld nog heel klein voor mij. Desalniettemin toch een belangrijke periode in mijn leven. Nu woon ik in Best maar ben geen Bestenaar. Als men mij vraagt, waar kom je dan vandaan dan zeg ik, ik ben geboren op de Haghorst en heb lang in Oirschot gewoond, woon nu in Best voel me Bestenaar maar ben het niet.

Ook bedankt voor de 2 exemplaren van Hers en Geens dur Diessen deel 24. Ik heb inmiddels contact gehad met de fam. Woltering. Die laten me weten naar wie ik het exemlpaar moet sturen.

Met vriendelijke groet,
Mieke & Leo Spanjers