Eerder geplaatste Fotorubrieken

Hieronder kunt u kiezen uit welk jaar u de fotorubrieken wilt zien met omschrijving. De eerste fotorubriek dateert van 12 januari 1978. Deze rubrieken zijn eerder verschenen in ons plaatselijk blad "DEUSONE". Wij hopen u er een plezier mee te doen om deze rubrieken nog eens te kunnen bekijken.
"Fotostichting Diessen"

Fotostichting Diessen © 2019 GH.
20190506
Reacties zijn altijd welkom via Contactformulier of e-mail info@fotostichtingdiessen.nl of facebook of via telefoonnummer 013 5042413.
FOTORUBRIEK nr. 1059
Op 15 mei 2019 vindt er in Diessen een uniek feest plaats. Sjef Smetsers en Trees Smetsers-de Laat zijn op die dag maar liefst 65 jaar getrouwd. Voor het eerst in de geschiedenis kent Diessen een briljanten echtpaar. Op 15 mei 1954 traden ze in Hilvarenbeek in het huwelijk. Vier kinderen kregen ze: Maria, John, Elly en Threesje. Op bijgaande foto uit juni 1963 zien we het gezin op de Beekse kermis.
Het gezin van Sjef en Trees Smetsers op Beek kermis in juni 1963.
Cadeautip:
Van links naar rechts moeder Trees - John - Elly - in de kinderwagen Threesje - vader Sjef - Maria. Van de drie jongens op de achtergrond herkennen we rechts Jan Baijens ‘uit het bos’.
Aanvulling op FR 1058
Op FR 1058 met de schoolfoto uit 1969-’70 kregen we verschillende reacties en aanvullingen, die we hieronder verwerkt hebben. Er zijn nog steeds vraagtekens. We komen nu tot de volgende lijst:
Achterste rij v.l.n.r. Rob van Gool - Sjak van Riel  - Ton van Korven H.z. - Joost Verboven - Jack Meijs - Hans Stokkermans - Wim Berkers - ? - ?  - Lex Vugts - Luduina van Bijsterveldt -Jolanda van Hamont - Lydia Klessens - zuster Juliana.
Middelste rij v.l.n.r. Corné v.d. Hout - Jeanine of Harriëtte Vugts  - ? - Rian Jansen - Lian de Graaf  - Erna v.d. Meijdenberg - Francien Janssen - Jeanne de Loos - Anja van Doormaal - Michon de Brouwer - ? - ? .
Onderste rij v.ln.r. Theo de Beer - Judith de Beer - Loes van Doormaal - Sjef (?) van Hoof - Jan (?) van Hoof - Annemarie(?) van Gestel - Bart van Gijsel - Mirjam de Greef.