Eerder geplaatste Fotorubrieken

Hieronder kunt u kiezen uit welk jaar u de fotorubrieken wilt zien met omschrijving. De eerste fotorubriek dateert van 12 januari 1978. Deze rubrieken zijn eerder verschenen in ons plaatselijk blad "DEUSONE". Wij hopen u er een plezier mee te doen om deze rubrieken nog eens te kunnen bekijken.
"Fotostichting Diessen"

Fotostichting Diessen 2018 GH.
20181203
Reacties zijn altijd welkom via Contactformulier of e-mail info@fotostichtingdiessen.nl of facebook of via telefoonnummer 013 5042413.
FOTORUBRIEK nr. 1048
Op bijgaande foto zien we vermoedelijk de tweede of derde klas van de H. Hart meisjesschool uit Diessen in 1966 of 1967. De onderwijzeres was Ad Romme uit Diessen. Toen ze in 1970 trouwde met Fons de Loos uit Diessen vertrok ze met hem naar Breda, waar ze vrij jong overleed.
Tweede of derde klas van de Heilig Hart meisjesschool in Diessen in 1966 of 1967 met onderwijzeres Ad Romme.
Cadeautip:
Boven van links naar rechts: Sjan van Gils C.d. - Ans Vugts G.d. - Thea Vugts Ant.d. - Anja van Korven - Coby Beekman - Noortje Netten - Jacqueline van Dijck - Coby Janssen - Hannie van Gils - Corrie de Brouwer - Dian Berkers.
Midden: Joke van Gestel Adr.d. - Desiree de Brouwer - Hannie Broeders - Wilma van Gils - Marian Roozen - Annie Timmermans - juf Ad Romme - Henny van den Hout - Ellie Geerts - Maria van Korven - Ans de Graaf - Terry van de Wouw.
Onder: Wilma Heuvelmans - Fientje van Riel? - Esther van Stokkum - Angelique Vugts - Ellie van Strijdhoven.

Bent u nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau? Denk dan eens aan Hers en geens dur Diessen deel 26. Bij boekhandel Peter Swaanen in Hilvarenbeek of bij de HEB! in Diessen, is het, evenals de oudere deeltjes, verkrijgbaar 8,50.