Eerder geplaatste Fotorubrieken

Hieronder kunt u kiezen uit welk jaar u de fotorubrieken wilt zien met omschrijving. De eerste fotorubriek dateert van 12 januari 1978. Deze rubrieken zijn eerder verschenen in ons plaatselijk blad "DEUSONE". Wij hopen u er een plezier mee te doen om deze rubrieken nog eens te kunnen bekijken.
"Fotostichting Diessen"

Fotostichting Diessen 2018 GH.
20180910
Reacties zijn altijd welkom via Contactformulier of e-mail info@fotostichtingdiessen.nl of facebook of via telefoonnummer 013 5042413.
FOTORUBRIEK nr. 1042
Op bijgaande foto zien we de families Teurlings en Timmermans bij de woning van Teurlings aan de Willibrordusstraat (huidige Willibrordusstraat 26) tijdens de kermis in 1932.
De families Teurlings en Timmermans bij de woning van Teurlings aan de Willibrordusstraat, kermis 1932.
V.l.n.r. staande Willem Teurlings - Frits Timmermans - Marie Teurlings - Kee Vingerhoets - Anna Timmermans - Dien Timmermans - Frans Teurlings - Pietje Teurlings-Hollebekkers - Willem Teurlings - Luus Teurlings. Zittend de kinderen van Frans Teurlings: Frieda - Koos - Lucy - Annie - Harrie - Diny.