Eerder geplaatste Fotorubrieken

Hieronder kunt u kiezen uit welk jaar u de fotorubrieken wilt zien met omschrijving. De eerste fotorubriek dateert van 12 januari 1978. Deze rubrieken zijn eerder verschenen in ons plaatselijk blad "DEUSONE". Wij hopen u er een plezier mee te doen om deze rubrieken nog eens te kunnen bekijken.
"Fotostichting Diessen"

Fotostichting Diessen 2019 GH.
20190211
Reacties zijn altijd welkom via Contactformulier of e-mail info@fotostichtingdiessen.nl of facebook of via telefoonnummer 013 5042413.
FOTORUBRIEK nr. 1053
Vermoedelijk tijdens Koninginnedag (30 april) 1967 maakte Gust de Vries, onze Diessense dorpsfotograaf, deze foto in de Willibrordusstraat. Het publiek is in afwachting van de stoet met schoolkinderen die eindigt bij het gemeentehuis waar fanfare Sint Willibrordus een serenade gaat brengen aan burgemeester Otjens, de vertegenwoordiger van de koningin. We herkennen niet alle personen; daarom hopen we dat er reacties komen.
Publiek bij het gemeentehuis in de Willibrordusstraat te Diessen t.g.v. Koninginnedag 1967.
Cadeautip:
V.l.n.r. zien we: ... van Gestel Jo.d. - ? - zoontje van Oort (rechts naast de fiets) - Jan van Oort - ? - mevr. Van Oort met dochter in het fietsstoeltje - Ad van Dal - kind op de fiets bij nauwelijks zichtbare moeder - ? - ? (man achteraan met pet)  - ? - ? (blond jongetje achter op de fiets) - ? - ?  - Jeanne Liebregts H.d. - Annemarie Liebregts H.d. - ? - ? (kind op arm) ? - mevr. Berkers-Spieringhs - Nellie Heuvelmans - Louis Berkers - ? (jongetje met vlaggetje) - mevr. Van de Hamsvoord-den Otter - ? (achteraan twee mannen met hoed) - Kroot (vooraan met witte haarband) - Kroot - mevr. Kroot-.. - mevr. Van Gestel - mevr.  Van Gils-v.d. Broek - dochter Nellie? van Gils - Jac van Riel - Toon Bruurs J.z. - Mientje Bruurs - mevr. Hoosemans - ? .
Reageren?